Cocido de garbanzos

Cocido de garbanzos

Hey everyone, it's John, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a special dish, Cocido de garbanzos. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Cocido de garbanzos is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes yummy. Cocido de garbanzos is something which I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Cocido de garbanzos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cocido de garbanzos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Cocido de garbanzos is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Cocido de garbanzos estimated approx 1 hora.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Cocido de garbanzos using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Es una receta entre la inmensa variedad de recetas de cocido que existen en España. En este caso de trata de un cocido suave que es fácil de digerir, basado en verduras, gallina y morcillo y huesos del cerdo.

El cocido es uno de los platos españoles más importantes de nuestra gastronomía pues ha alimentado desde siempre a numerosas familias de origen humilde. Muchos trabajadores al llegar a su hogar ya entrada la noche cenaban cocido después de un duro día de trabajo y era una comida que se repetía varias veces a la semana. Antiguamente se le llamaba ollas.

Por méritos propios, el cocido debe entrar como uno de los platos representativos de España, y por ende, de Europa.

#losJuegosdeCookpad
#menusemanal

Ingredients and spices that need to be Take to make Cocido de garbanzos:

  1. 1 vaso garbanzos
  2. 1/4 de gallina
  3. 250 gr morcillo (opcional)
  4. 1 puñado habas (opcional)
  5. 2 ramas puerros
  6. 4 ramas apio
  7. huesos jamón, caña y espinazo
  8. tocino fresco
  9. 1 zanahoria
  10. 1 nabo

Steps to make to make Cocido de garbanzos

  1. Se lava la gallina y se le quita la piel. Se echa en la olla, se cubre con agua y se lleva a ebullición y quitamos la espuma que sale con el cazo y la tiramos. No debe estar mucho rato hirviendo, para que no se ponga seca la gallina.
  2. Cortamos el puerro en rodaja. Al apio le quitamos las hebras ayudándonos con un cuchillo pequeño que corte bien (se hace dándole un corte en uno de los bordes de la ramita y como si estuvieramos pelando un tomate, estirando a lo largo de la rama sale la hebra entera, las hebras sientan mal). Se pela y corta la zanahoria en rodajas. Se lavan todas las verduras juntas y se echan en la olla donde está la gallina.
  3. El nabo es muy importante para el resultado final del cocido. Se pela como una patata, se lava y se corta en dos mitades. Se echa en la olla.
  4. Se añaden los huesos de jamón y el tocino, previamente lavados para que el cocido no salga muy salado. Se cierra la tapa y se pone a fuego fuerte hasta coger presión. Se baja a fuego medio y se mantiene durante 50 minutos. Una vez terminado, se abre la olla y ya se puede servir (no se debe dejar la olla cerrada después de terminar el tiempo, porque seguiría cociendo y se estropearía de sabor).
  5. Para servir, primero se quitan todos los huesos de la olla y se tiran. Se saca la gallina y la carne de morcillo y el tocino y se pone en un plato aparte. Se sirve del plato de la carne y de la olla del cocido.

As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you wish to serve a dish that makes use of fewer or even more ingredients or is a little basically hot, you can make easy modifications to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental food preparation skills for newbies you do not need to discover them yet just if you understand some easy food preparation techniques.

This isn't a total guide to fast and very easy lunch dishes but its great something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Quick Cocido de garbanzos. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Arepas de maíz trillado

Sopa revive muertos, de carne de res a la domincana

Jiao-zi comida típica china