Chacarero

Chacarero

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Chacarero. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Chacarero is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It is easy, it is fast, it tastes yummy. Chacarero is something which I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Chacarero, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Chacarero delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Chacarero using 5 ingredients and 16 steps. Here is how you cook it.

Hoy empiezo subiendo recetas de los famosos sándwich chilenos que para todos los que estamos afuera de nuestra patria es una comida muy nostálgica. Por eso intentaré que cada receta que suba sea lo más parecida a la realidad para que las disfruten así como las he disfrutado yo !

Ingredients and spices that need to be Take to make Chacarero:

  1. Pan muy fresco yo usé un tipo de fan francés
  2. Carne para churrasco cortada muy delgada como papel (yo usé punta de pierna o posta o asiento)
  3. Porotos verdes (habichuelas)
  4. Tomates rojos pelados y cortados en rodaja fina
  5. Ají verde picado (chiles verde picante)

Instructions to make to make Chacarero

  1. Limpiamos las habichuelas cortándole las puntas y las cortamos a lo largo.
  2. Ponemos a hervir agua con sal y cocinamos las habichuelas hasta que estén cocidas pero firmes
  3. Cuando estén cocidas las sacamos y las ponemos en agua fría con cubos de hielo para que se mantengan crujiente
  4. Salpimentamos la carne por ambos lados
  5. Por otro lado tomamos los tomates y los metemos por 30 segundos en agua hirviendo y luego en agua fría para evitar que se cocinen, con esto lograrás quitar la piel muy fácil.
  6. Ponemos sal a los tomates y sal y un chorro de aceite de oliva a las habichuelas.
  7. Picamos finamente el ají verde
  8. En una plancha caliente ponemos un chorro de aceite de oliva y ponemos la carne máximo 2 minutos por cada lado, cuidado con esto ya que al ser tan delgada la carne se cocina muy rápido y puede secarse y la queremos bien jugosa
  9. En la misma parrilla ponemos a calentar el pan por ambos lados y yo lo mojo con el jugo de la misma carne
  10. Cuando la carne esté lista armamos el chacarero poniendo primero la carne y luego el tomate
  11. Ponemos encima un poco de habichuelas
  12. Luego el ají
  13. Y por último ponemos la otra parte del pan
  14. Y a disfrutar !!!!
  15. Les dejo fotos del ají chileno, que es un tipo de chile picante pero suave y con bastante sabor yo lo siembro para tener siempre !
  16. Y les dejo la foto del pan francés que utilicé

As your experience and also confidence expands, you will locate that you have a lot more natural control over your diet regimen and adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you wish to serve a recipe that makes use of fewer or even more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make easy changes to attain this goal. In other words, begin making your dishes on schedule. When it comes to basic food preparation abilities for novices you do not need to discover them yet just if you understand some straightforward cooking techniques.

This isn't a total overview to quick and easy lunch dishes yet its good food for thought. Ideally this will certainly get your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Steps to Make Perfect Chacarero. Thank you very much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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