Puchero de tres carnes de mi mamá

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Puchero de tres carnes de mi mamá. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Puchero de tres carnes de mi mamá is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes delicious. Puchero de tres carnes de mi mamá is something which I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Puchero de tres carnes de mi mamá, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Puchero de tres carnes de mi mamá delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Puchero de tres carnes de mi mamá is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Puchero de tres carnes de mi mamá estimated approx 75 minutos.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Puchero de tres carnes de mi mamá using 24 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Esta es una receta que ha pasado por tres generaciones, originalmente era mi abuelita paterna (Mamá Chelo) la que cocinaba este manjar cada Domingo al cual asistíamos todos los nietos...ella lo realizaba con gallina lo que agregaba un plus al sabor y un ingrediente extra (huevitos de gallina) , luego esta receta paso a mi madre y luego a nosotras.

Las cantidades varían al número de personas con las que se quiere compartir... yo siempre calculo porque somos solo dos... además de que este como la mayoría de las comidas caldosas y con verduras es un platillo que rinde bastante.

#micaminiti

Ingredients and spices that need to be Take to make Puchero de tres carnes de mi mamá:

  1. 400 gr puerco en trozo
  2. 400 gr res en trozo
  3. 2 piernas y muslos
  4. 2 calabazas locales (Yucatán) o zucchini
  5. 3 zanahorias
  6. 2 papas
  7. 2 chayotes
  8. 2 plátanos machos
  9. 1/4 repollo
  10. 1 paquete fideos (Dondé)
  11. pimienta de Tabasco
  12. grano pimienta en
  13. 1 cabeza ajo
  14. clavo
  15. recado de bistec o el famoso recado para todo
  16. azafrán o condimento amarillo
  17. sal
  18. arroz
  19. Salpicón
  20. rábano
  21. cilantro
  22. naranja agria o limón
  23. sal
  24. 2 limas

Instructions to make to make Puchero de tres carnes de mi mamá

  1. Se ponen agua en una olla a presión la carne de res y de puerco junto con las pimientas el recado el clavo sal un poco de azafrán y una cabeza de ajo asada.
  2. Se deja a cocer por un periodo de 20 a 25 minutos o hasta que esté cocida la carne. Una vez cocida se retira de la olla y se reserva.
  3. Se agrega más agua al caldo y se ponen en la olla la calabaza la zanahoria y el chayote junto con la carne de pollo, esperar hasta que este cocido alrededor de 10 a 15 minutos. Una vez cocido se retira de la olla y se reserva.
  4. Se agrega más agua al caldo y se colocan la papa y el plátano macho y se dejan cociendo alrededor de 10 a 15 minutos. Luego se retira de la olla y se reserva.
  5. Se agrega el fideo y se deja hasta que este blando. Aparte se prepara arroz con azafrán para darle una tonalidad amarilla.
  6. El Salpicón:
    Se pican los rábanos y el cilantro y se agrega la naranja agria o el limón y una pizca de sal. Se puede servir con las verduras y la carne en trozo con el caldo fideos, arroz y salpicón, chile habanero y lima.
  7. O bien en un platón amplio tomar las piezas de verdura y de carne y desbaratarlas aplastándolas un poco haciendo un "Puch" agregar el arroz amarillo a la mezcla y servir el caldo con fideos en tazones o en platos hondos y cada quien se sirve la cantidad deseada de Puch, se acompaña con salpicón, chilito habanero y lima.
  8. Y Definitivamente comerlo con unas Tortillitas de Maíz!!

As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual preferences in time. Whether you want to offer a recipe that utilizes less or more components or is a little more or less zesty, you can make basic adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your dishes on schedule. As for basic food preparation skills for beginners you don't require to discover them but only if you understand some easy food preparation strategies.

This isn't a total guide to fast and also very easy lunch recipes but its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Puchero de tres carnes de mi mamá. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Arepas de maíz trillado

Sopa revive muertos, de carne de res a la domincana

Jiao-zi comida típica china