Arroz rojo como el de mi tía Muchi

Arroz rojo como el de mi tía Muchi

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Arroz rojo como el de mi tía Muchi. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Arroz rojo como el de mi tía Muchi is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They are nice and they look fantastic. Arroz rojo como el de mi tía Muchi is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Arroz rojo como el de mi tía Muchi, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz rojo como el de mi tía Muchi delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Arroz rojo como el de mi tía Muchi is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Arroz rojo como el de mi tía Muchi estimated approx 30 minutos.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Arroz rojo como el de mi tía Muchi using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Mi tía Luz María (Muchi) hace al igual que mi mamá, comidas muy deliciosas, en lo particular me encanta la manera en la que prepara el arroz.

Ingredients and spices that need to be Take to make Arroz rojo como el de mi tía Muchi:

  1. 1/2 taza arroz
  2. al gusto aceite
  3. 2 tomates
  4. 1/4 cebolla
  5. 1 cubito caldo de pollo
  6. 1 cubito consomate
  7. al gusto ajo
  8. al gusto comino
  9. al gusto cilantro
  10. 1 1/2 tazas agua

Steps to make to make Arroz rojo como el de mi tía Muchi

  1. Primero lava muy bien todos tus ingredientes, incluyendo el arroz.
  2. En una sartén más o menos alta, agrega un chorrito de aceite para freír el arroz. Esto lo harás por lo menos por 5 minutos o hasta que tu arroz tenga un color dorado (sin llegar a lo quemado jaja). No lo muevas demasiado o entraras en la maldicion del arroz deshonroso (o batido😁)
  3. En la licuadora, agrega los tomates, cebolla, ajo, comino, los cubitos sazonadores y la ½ taza de agua para que tengan movimiento.
  4. Cuando tu arroz ya la haya pasado muy bien con el aceite, asegúrate de que al final no tenga mucho, ya que cuando termines la preparación no es muy antojable un arroz grasoso ¿verdad? Jaja
  5. Ahora sí, es momento de que agregues la mezcla de los ingredientes al arroz, aparte agrega 1 taza de agua y un puñito de cilantro para darle más sabor.
  6. Deja cocinando a fuego bajo por 20 minutos, a partir de ahí observa tu arroz hasta que haya evaporado el agua y esté blandito, en caso de que aún esté duro agrega un poco más de agua y deja sobre el fuego hasta que quede en la consistencia deseada.
  7. ¡Listo! Puedes disfrutar, un plus para esta receta es agregar verduras en trocitos pequeños o elote dorado al inicio de la cocción, de seguro quedará delicioso.

As your experience and self-confidence expands, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you want to serve a recipe that utilizes less or even more ingredients or is a bit more or less hot, you can make simple adjustments to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to basic cooking abilities for beginners you don't require to learn them yet only if you understand some basic food preparation methods.

This isn't a full overview to quick and easy lunch dishes however its excellent food for thought. With any luck this will obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Speedy Arroz rojo como el de mi tía Muchi. Thank you very much for your time. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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