Borsch

Borsch

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Borsch. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Borsch is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes yummy. Borsch is something that I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Borsch, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Borsch delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Borsch using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Cual es el plato número uno para tu almuerzo? Tradicional los rusos empiezan su comida del mediodía con la sopa. Tenemos un termino común - "el primero", que significa únicamente la sopa (no una entrada diferente o ensalada). Y la sopa más popular es el borsch.

Primero tengo que decir que el borsch es una sopa de betabel, zanahoria, cebolla, tomates y col. La receta más o menos conocida en todas las partes de Rusia, pero cada región añada su única diferencia. Por ejemplo, en el sur de Rusia y también en Ucrania el sabor de los jitomates y la col es dominante (otros ingredientes se ponen también, pero estos dos son más influyentes). Al mismo tiempo en Moscú y en el norte el sabor del borsch es más de betabel y papas (se pone menos jitomates y col). Todos las regiones usan ingredientes similares pero tienen diferencia de proporciones por eso el color, el aroma y el sabor del borsch en cada región es único.

Por tradición el borsch se sirve con el pan de ajo y una salsa de el tocino picado.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Borsch:

  1. 1,5 litros agua o caldo de res/pollo/vegetal
  2. 1 papa
  3. 120 gr zanahoria
  4. 80 gr betabel
  5. 120 gr cebolla
  6. 1 jitomate grande
  7. 2 cucharadas salsa de jitomates
  8. 300 gr col
  9. aceite vegetal
  10. perejil cortado
  11. al gusto sal y pimienta

Instructions to make to make Borsch

  1. Limpiar todas las verduras. Cortar la papa en los cubitos medianos, la zanahoria, la cebolla y la betabel en las piezas pequeñas.
  2. Cocinar la papa en 1, 5 litros de agua, o caldo de res, o caldo de pollo, o vegetal (al gusto). Mi madre ha usado el caldo de res siempre, pero yo uso el agua o el caldo vegetal.
  3. Calentar el aceite vegetal en una sartén. Primero freír el betabel. Después poner la zanahoria y la cebolla. Cuando todas las verduras estén suaves añadir dos cucharadas de salsa de jitomates y un jitomate cortado. Mezclar. Tapar la sartén y cocinar 5 minutos más. Después poner esta mezcla frita en la olla con el caldo.
  4. Cortar la col. Ponerla en la sopa hirviendo y mezclar bien. Esperar a cuando la sopa hierve y sazonarla. Al final poner el perejil cortado. Retirar del fuego.
  5. !!! Importante !!! Yo recomiendo esperar al menos una hora antes de comer. Eso tiempo se necesita para que todas las verduras den sus sabores y aromas al caldo. Es mucho mejor acompañar la sopa con una cucharada de crema y pan tostado con una pizca de sal y ajo picado.

As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual preferences over time. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or even more ingredients or is a little more or less hot, you can make simple adjustments to achieve this goal. Simply put, start making your dishes promptly. When it comes to standard cooking skills for novices you don't require to discover them yet just if you master some easy food preparation techniques.

This isn't a total overview to quick and also easy lunch dishes but its good food for thought. Hopefully this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Homemade Borsch. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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